Ontharen

Ontharen met touw

Je gezicht laten ontharen met touw is de beste methode voor een optimale gladde huid. Deze schoonheidsbehandeling is van oorsprong bedacht door Arabische en Indische vrouwen. Met een gespannen touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd. Deze klassieke manier van ontharen is tegenwoordig weer helemaal in de mode. Bij onze beautysalon in Rotterdam kun je kennismaken met deze vorm van ontharen.

Gezichtsontharing in Tiel | HY Beautysalon

Kies voor een gladde huid

Epileren met draad is een van de beste methodes voor gezichtsontharing. De kleine haartjes worden met de wortel en al in één keer verwijderd. Daardoor heb je langer plezier van het resultaat. Het draadje dat onze schoonheidsspecialistes gebruiken is zeer fijn en hygiënisch. Deze behandeling verwijdert alle haren, dus ook de donshaartjes, snel en pijnloos. Hele moeilijke of stugge haren worden verwijderd met een pincet. De haartjes in je gezicht blijven tussen de twee tot vier weken weg. Dit verschilt van persoon tot persoon. En natuurlijk gebruiken we een nieuw draadje voor elke klant of behandeling. Neem contact met ons op

Gezicht epileren met touw

Wanneer je last hebt van donshaartjes op je bovenlip, of bijvoorbeeld op je wangen dan kan epileren met touw een goede optie voor je zijn. Wanneer je het regelmatig laat doen worden de haartjes zelfs wat dunner en groeien ze minder snel terug. Met een glad gezicht is je make-up natuurlijk ook egaler. Overweeg je om je gezicht permanent te laten ontharen met IPL? Dan is een keer je gezicht ontharen met touw een goede manier om te kijken hoe het eruit ziet.

Kies voor HY Beautysalon

Wij zijn professionals op het gebied van beauty. Wilt u er mooier uitzien? maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken

Diensten

Voor een langdurige verzorgde uitstraling.

Voor elk type gezicht en huid, een mooie en verzorgde look

Het perfecte kapsel voor gelegenheden maakt uw look af.

Voor een mooi en optimaal kapsel.

De juiste vorm zorgt voor een perfecte look.

Zie er verzorgd uit, zonder ontsierde haartjes in uw gezicht.

Vollere wimpers maken blikvangers van uw ogen.

Volg ons op instagram @hybeautysalon

×

Afspraak maken?

× Afspraak maken?