Permanente make-up

Wat is PMU?

Permanente make-up (PMU) is ook bekend als cosmetische tatoeage, beauty tatoeage of esthetische tatoeage. Het wordt ook wel cosmetische pigmentatie genoemd.

PMU is dé manier om je wenkbrauwen, eyeliner of lipcontour altijd mooi verzorgd te hebben. U hoeft het nooit meer bij te werken met een potlood. Het is erg handig voor in het zwembad, in de sauna en in de regen. Uw make-up blijft perfect zitten.
PMU blijft gedurende twee tot vijf jaar, en vaak zelfs langer, zitten! Bij PMU worden er huidvriendelijke pigmenten in de lederhuid ingebracht door middel van een PMU-apparaat.

Wat is permanente make-up? | HY Beautysalon
Make-up - De specialist in make-up | HY Beautysalon

PMU is een ideale oplossing voor iedereen die:

Permanente make-up (PMU) oftewel cosmetische pigmentatie is voor iedereen die:

  • Moeite met of weinig tijd voor het aanbrengen van make-up heeft
  • Geen volle wenkbrauwen meer heeft, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen.
  • Allergisch is voor make-up.
  • Veel aan sport doet of vaak een sauna bezoekt.
  • Smalle lippen of vage lipcontouren heeft.
  • Er altijd perfect verzorgd uit wilt zien.

De behandeling

De behandeling begint met een intakegesprek. We beginnen met het doornemen van een gezondheidsformulier en daarna wordt er overlegd over de gewenste vorm en kleur van de aan te brengen permanente make-up. Er wordt vervolgens voorgetekend en daarna gepigmenteerd. Er wordt veel aandacht besteed aan het voortekenen van wenkbrauwen en eyeliner zodat u en wij 100% tevreden zijn. Tijdens de behandeling laten we u regelmatig meekijken in een spiegel.

De eerste dagen na de behandeling zal de gepigmenteerde huid flink donkerder zijn. Het genezingsproces bedraagt ongeveer een week. Permanente make-up moet in de regel nog worden bijgewerkt want een deel van de kleurstof wordt namelijk na de eerste behandeling afgestoten. Na zes weken is er controleafspraak en indien nodig een nabehandeling om de permanente make-up te optimaliseren.

Bij iedere behandeling wordt er gewerkt met een steriele naald. U krijgt na de behandeling nazorg instructies mee naar huis.

Wimpers verven? - Kies voor HY Beautysalon | De specialist in beauty

Speciale technieken?

Er zijn verschillende naaldgroeperingen, waardoor er verschillende effecten ontstaan. Zo kunnen we strakke lijnen creëren maar ook een schaduw techniek behoort tot de mogelijkheden. Verder hebben we als mogelijkheid ‘levensechte’ wenkbrauwen te creëren door middel van de zogenaamde ‘hairstroke’ techniek. Hierbij worden kleine haartjes getekend tussen uw eigen wenkbrauwhaartjes. Zo ontstaat een wenkbrauw die bijna niet van echt te onderscheiden valt.

Kies voor HY Beautyalon

Wij zijn professionals op het gebied van beauty. Wilt u er mooier uitzien? Maak dan direct een afspraak.

Afspraak maken

Diensten

Voor een langdurige verzorgde uitstraling.

Voor elk type gezicht en huid, een mooie en verzorgde look

Het perfecte kapsel voor gelegenheden maakt uw look af.

Voor een mooi en optimaal kapsel.

De juiste vorm zorgt voor een perfecte look.

Zie er verzorgd uit, zonder ontsierde haartjes in uw gezicht.

Vollere wimpers maken blikvangers van uw ogen.

Volg ons op instagram @hybeautysalon

×

Afspraak maken?

× Afspraak maken?