Wenkbrauwen en wimpers verven

Hoe gaat verven van je wimpers en/of wenkbrauwen

Wil je graag ook zonder mascara wat meer uitdrukking in je gezicht, dan kan je je wimpers bij ons laten verven. Meestal verven we de wimpers zwart dat geeft het mooiste effect maar wil je het iets minder duidelijk dan kan je ook kiezen voor bruin.
Het verven zorgt ervoor dat de haartjes onder en boven donkerder worden, wil je echt meer volume en ze laten krullen dan heb je nog wel mascara nodig. Verven is alleen de kleur van je wimpers donkerder maken.
Ook kan je je wenkbrauwen laten verven dit geeft ook een heel mooi effect in je uitdrukking. We kiezen in overleg net als het verven van je wimpers de kleur. Want de ene kan zwart prima hebben maar de andere ziet er veel mooier uit als we de wenkbrauwen licht bruin verven.
Je hebt ongeveer tussen de 4 á 6 weken plezier van de verf. De verf vervaagt in de weken en na 6 weken is de verf er echt af.
Het verven van de wimpers of wenkbrauwen duurt 15 minuten, wil je het allebei dan is het ongeveer 30 minuten.

Wenkbrauwen verven? | HY Beautysalon
Wenkbrauwen verven? | HY Beautysalon

BROW TREATMENT

Hebben je wenkbrauwen al de ultieme kleur? Dan kunt u gaan voor de BROW Treatment Bij deze behandeling wordt de wenkbrauw helemaal gestyled, zonder verf te gebruiken. We epileren en knippen de wenkbrauwen. Voor een optimale styling van wenkbrauwen met een prachtige verzorgde look als resultaat.
Eens in de zoveel tijd is moet je weer je wenkbrauwen epileren. Eén voor één trek je de overtollige haartjes eruit in de hoop je wenkbrauwen weer mooi in een model te krijgen. Een grote klus, want beide wenkbrauwen in hetzelfde model epileren is niet makkelijk en vaak trek je een verkeerd haartje uit je wenkbrauw. Gelukkig hebben wij hier een oplossing voor: laat je wenkbrauwen behandelen. Bij HY Beautysalon kun je je wenkbrauwen laten behandelen op een uiterst professionele manier.

Wenkbrauwen Treatment

Ga voor het epileren van je wenkbrauwen niet zelf aan de slag, maar kies voor een optimaal resultaat voor een behandeling die wordt verzorgd door een professional. Denk voor de behandeling na over de vorm van je wenkbrauwen en hoe je je wenkbrauwen graag gestyled wilt hebben. Vind je het lastig om te bepalen welk model wenkbrauw het beste bij jouw gezicht past? Geen probleem, wij geven je met alle liefde en plezier advies.

Ook uw wenkbrauwen mooier maken?

Maak direct een afspraak met ons.

Afspraak maken

Diensten

Voor een langdurige verzorgde uitstraling.

Voor elk type gezicht en huid, een mooie en verzorgde look

Het perfecte kapsel voor gelegenheden maakt uw look af.

Voor een mooi en optimaal kapsel.

De juiste vorm zorgt voor een perfecte look.

Zie er verzorgd uit, zonder ontsierde haartjes in uw gezicht.

Vollere wimpers maken blikvangers van uw ogen.

Wij werken uw look bij, zodat u er altijd mooi uit blijft zien.

Volg ons op instagram @hybeautysalon

×

Afspraak maken?

× Afspraak maken?